Al Qissat al Qasirah "Muwazza'a al barid" li tawfiq al hakim : dirasah tahliliyyah Simiyaiyyah li Charles Sanders Pierce - Nurul Hidayah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2016)
st,1/ws.c.1