Potret pengasuhan anak sejak dalam kandungan hingga remaja pada masyarakat Jawa : kajian serat tata cara - Sumarno (Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan, Balai Pelestarian Nilai Budaya DIY, 2016)
oen, 2/ws.c.1-2