Lakon dawala jadi raja dalam pementasan wayang golek dalang Asep Sunandar Sunarya (telah filosofis) - Reza Robbia Mangunjaya (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2016)
yati 1/ws.c.1