Penafsiran Muhammad Quraish Shihab atas ayat-ayat syadidul iqab dan syadidul azab dalam tafsir Al-Mishbah - Dewi Fatahillah (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2016)
yati 1/ws.c.1