Penafsiran ayat-ayat syukur (kajian terhadap kitab al-lbriz li ma`rifati tafsir al-Quran al`aziz karya bisyri mustafa) - Nur Falihatun (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yati 1/ws.c.1