Tafsir ayat-ayat kepemimpinan politik menurut al-baidawi dalam tafsir anwar al-tanzil wa asrar al-ta`wil - Lilis Karina Pinayungan (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yati 1/ws.c.1