Al Shakhsiyyat al raisiyyah Asma' fi al Qissat al Qasirah "Al Wafa al Murru" li Taha Husayn: dirasah tahliliyyah Sikulujiyyah Insaniyyah 'inda Abraham Moslow - Nur Laila Safitri (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yati 1./ws.c.1