Al Shi'r "Al Lughat al Arabiyyah tan'iy hazzaha bayna ahliha" Li hafiz Ibrahim : dirasah tahliliyyah simaiyyah li Riffaterre - Ahmad Sahal Mubarok (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yati 1/ws.c.1