Al Shi'r ila Rijal al Dun'ya al Jadidah fi diwan Hafiz ibrahim : dirasah tahliliyyah Simiyaiyyah li Michael Riffaterre - Dinar Eka Wijayanti (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2017)
ws.c.1