Al Dhaka'u al 'atifiy al shahs al ra'is fi qasidh burdah li busiri: dirasah tahliliyah nafsiyah li Daniel Goleman - Afifah Ikram Mufidah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yt 1./ws.c.1