Al Qisaht al qasirah " Sahib al han' li Taha Husayn ; Dirasah tahliliyyah nafsiyah insaniyah 'inda Ibraham Moslow - Abdul Majid Zubairi (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yt 1./ws.c.1