Hubungan antara pola asuh co-parenting dan penyesuaian diri pada remaja dengan orangtua bercerai (broken home) - Adi Supriyadi Fahrezi (Fak. Ilmu Sosial dan Humaniora UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yt 1./ws.c.1