Penafsiran ayat ayat humanisme menurut wahbah al zuhaili dalam kitab al qiyam al insaniyyah fi Al Qur`an al karim dan relevaninya dalam konteks keindonesiaan - Misbahul Munir (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yt 1./ws.c.1