Perbandingan Anatomi dan Histologi Organ Insang Berlabirin pada ikan Lele Dumbo (Clarias Gariepinus) (Burchell, 1822) dan Ikan Gabus (Channa Striata) (Bloch, 1793) - Ina Karlina (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2017)
ws.c.1