Gambaran anatomi komparatif vertebrae caudales buaya muara (crocdylus porosus), bunglon Jawa (bronchocela jubata) dan klarap (draco volans) - Aidha Rosel (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yt 1./ws.c.1