Penafsiran Muhammad Husain at-Tabataba`i terhadap surat Al-Ahzab ayat 56 (kajian kitab tafsir al-Mizan fi tafsir al-Qur`an) - Ahmad Royhan Afif (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yt 1./ws.c.1