Konsep ihsan menurut Wahbah Al-zuhaili (studi atas penafsiran ayat-ayat ihsan dalam tafsir Al-munir fi al-`aqidah wa al-syari`ah wa al-manhaj karya Wahbah Al-zuhaili) - Mochamad Hamam Nasiruddin (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2017)
yt 1./ws.c.1