Naskh Al-Qur`an dalam pandangan Imam Al-Ghazali dan implikasinya terhadap penafsiran Al-Qur`an (studi atas kitab al-mustasfa min ilmi al- u sul) - Afrida Arinal Muna (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2018)
yt 1./ws.c.1