Dzikir ratib al-Haddad dalam meningkatkan ketenangan jiwa jama'ah warga emas di yayasan Al-Jenderami Dengkil Selangor malaysia - Azima Prisma Vera (Fak. Dakwah dan Komunikasi UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1