Radikalisme dalam bingkai media ( pemberitaan SKH Kompas dan SKH Republik mengenai bom bunuh diri kampung Melayu dan persekusi ) - Nurul Elmi (Fak. Dakwah dan Komunikasi UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1