Studi perbandingan struktur anatomi dan histologi saluran pencernaan labi labi ( amyda cartilaginea boddeart, 1770 ) dan kura kura telinga merah ( trachemys scripta elegans wid-nuwied, 1839 ) - Ahmad Kurniawan (Fak.Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1