Al Qissat al qasirah Sawq al habib ila al habib li Raha Husayn : dirasah tahliliyyah Simiyaiyyah lio Charles Sander Peirce - Umi Tri Annisa Zebua (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1