Bibliografi perpustakaan ( studi pemikiran Ibn An - Nadim mengenai bibliografi perpustakaan dalam kitab Al-Fihrisat Li Ibn An - Nadim ) - Akmal Faradise (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1