Al I'lanat al tijariyyah fi Majalah Tijarah al Riyad : Dirasah tahliliyyah fi af'al al kalam 'inda Austin - bahy Chemy Ayatuddin Assri (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1