Tarjamah al Tarkib al Wasfiy ila al lughat al Indonesiah fi al qissah al qasirah al Sa'id Hasan li Kamil Kaylaniy: dirasah tahliliyyah Nahwiyah - Indah Rama Jayanti (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1.,/ws.c.1