Al Shi'r ila Tughati al Alam li Abi al Qasim Al Shabiy : Dirasat al Tahliliyyat al Simiyaiyyah li Riffatere - Zikriah Nilupar Fadilah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1.,/ws.c.1