Al Shi'r Khubat Nar Nafsiy li al Imam Al Shafi'iy : Dirasah tahliliyyah li tabaqat al Qawa'id al Bun'yuwiyyah li Roman Ingardan - Anis Rahmwatiningsih (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1.,/ws.c.1