Buhuth al dirasat al 'ulya fi majal al 'aqidah fi al Jami'ah al Islamiyyah mundhu ta'sis shu'bah al 'aqidah hatta nihayat al 'am al didurasiy 1408 H - 'Atiyyah Ibn 'Atiyyatillah al Muzayniy (Jami'ah al Imam Muhammad Ibn Su'ud al Islamiyyah, 1991)
ws.c.1