Ahdath al kalam fi al qissah al Dalil litaihi li Najib al kaylani : dirasah tahliliyyah 'inda Nazritah "Speaking" li Dayl Himsa - Niswatun Azizah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
yt 1./ws.c.1