Al Shakhsiyyah al Raisiyyah Inayat Hanim fi al Riwayah Liyl wa Qadban li najib al kaylani : dirasah Tahliliyyah Sikulujiyyah Insaniyyah li Abraham Maslow - Muhammad Ulinnuha Faishol Ghoni (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
yt 1./ws.c.1