Tarjamah Kitab Quwwat al Hubb wa al tasmi' li Ibrahim al Fiqiy wa mushkilat Tarjamah al tarakib fihi : dirasah tahliliyyah fi al tarjamah - Nisfi Eka Prasiwi (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
yt 1./ws.c.1