Al Shi'r fi diwan al Harith Ibn Halzah : dirasah tahliliyyah fi al munasibah bayna al bajuri al 'Urudiyyah al mawdu': Diwan Harith Ibn Halzah - Insanuddin (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2018)
yt 1./ws.c.1