Penggunaan Islamic Creative Art Therapy (I CAT) dalam konseling individu untuk mengatasi masalah pribadi di Pusat Kauseling Majlis Agama Islam Neegeri Sembilan Malaysia - Suandara Pratiwi (Fak. Dakwah dan Komunikasi UIN Sunan Kalijaga, 2018)
etik,1./ws.c.1