Pemodelan jaringan saraf Hodgkin - Huxley ( HH ) neuron dengan Short - Term Plasticity ( STP ) menggunakan simulator brian2 - Mochamad Fu'ad Hasyim (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1./ws.c.1