hak waris anak perempuan dalam Q.S An-Nisa ( 4 ) : 11 ( menurut perspektif penafsiran Muhammad Jawwad Mughniyah - Ahmad Lifardi (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1