konsep perdamaian dalam QS. Al-Hujurat ( 49 ) : 9 - 10 ( studi komparasi tafsir al-Mishbah dan tafsir al-Azhar ) - Iftahul Digarizki (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1./ws.c.1