Munasabah surat al-Qamar dalam kitab Nazm al-durar fi tanasub al-ayat wa al-suwar karya Imam Al-Biqa'i - Riska Nurulfaizah Utami (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1./ws.c.1