kecantikan perempuan dalam Al Qur'an perspektif Quraish Shihab dalam perempuan dan tafsir al Misbah dan Ibnu al-Qayyim al-Jawziyyah dalam al jamal : Fadluh, Aqiqatuh, Aqsamuh - Kania Lestari (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2018)
wt,1./ws.c.1