Tahqiq dhat al sakhsiyyat al raisiyyah wa al Suluk al 'udwaniy fi al Riwayah al Lis wa al Kilab Li najib Mahfuz : dirasah tahliliyyah al Sikulujiyyah al Insaniyyah li Abraham Maslow - Roisah Fathiyatur Rohmah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
etik,1./ws.c.1