Tatbiq tariqah SQ4R Litanmiyah maharat qira'at al Nas al 'Arabiy liday al talabat fi al Saf al 'Asir al Diniy bi al madrasat 'Aliyat al Hukumiyyah 3 Bantul li Sanat al Dirasiyah 2017/2108 - Sandra Gumilar (Fak. Ilmu Tarbiyah dan Keguruan UIN Sunan Kalijaga, 2019)
etik,1./ws.c.1