Bimbingan keagamaan untuk meningkatkan efikasi diri santri madrasah an nafisah lil banat al jenderami jenderam Hilir Selangor Malaysia - Andini Bestari Kusumaningtiyas (Fak. Dakwah dan Komunikasi UIN Sunan Kalijaga, 2019)
etik,1/irh,c.1