Ma'ani al af'al al madiyyat al haqiqiyyah wa al majaziyyah fi surat al Baqarah (dirasah tahliliyyah balaghiyyah fi 'ilm al bayan) - Royyi Muwaffa (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
etik,1/irh,c.1