Analisis lemak bakso tikus dalam bakso sapi di Sleman menggunakan spektroskopi inframerah (fourier transform infrared) - Nisrina Nabila Rosyidi (Fak. Sains dan Teknologi UIN Sunan Kalijaga, 2019)
nissa.1/irh,c.1