Pelaksanaan taklik talak di Kerajaan malaysia ( studi perbandingan di Negeri Terengganu dan Negeri Perlis ) - Mohd Fakhruddin_Bin_Zakaria (Fak. Syariah dan Hukum UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1/irh,c.1