Syakhshiyyatu siham fi al qishah al Qashirah al Jababirah li Najib al Kailani (dirasah tahliliyah nafsiyah li Carl Gustav Jung) - Binti Laela Amanatul Awaliyah (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
etik,1/irh,c.1