Mushkilat al ta'birat al istilahiyyah fi al riwayah Maqtalu Bai'i al kutub li Sa'ad Muhammad Rahim ( al dirasat al tarjamawiyyah ) - Rizma Rizqina Muwahhida (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
etik,1/irh,c.1