Aghrad al taqdim wa al ta'khir li al maf'ul bih fi ba'di ayat al Qur'an al Karim (dirasah tahliliyyah dilalah nahwiyyah) - Latifis Zumrotul Mu'minat (Fak. Adab dan Ilmu Budaya UIN Sunan Kalijaga, 2019)
etik,1/irh,c.1