Interaksionisme simbolik dalam kesenian selawat rodat sebagai dakwah Islam ( studi deskriptif kualitatif pada kesenian tari selawat rodat di Masjid Sulthoni Pathok Negoro Plosokuning ) - Siti Mahmudah (Fak. Ilmu Sosial dan Humaniora UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1/irh,c.1