Penafsiran mahabbah menurut Muhammad Sa id Ramadhan Al Buthi (kajian kitab al Hubb Fi Al Qur an Wa Daur al Hubb Fi Hayati Al Insan ) - Ahmad Syafiq (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2019)
etik,1/irh,c.1