Hadis tentang menyalatkan jenazah orang munafik : aplikasi hermeneutika hadis Fazlur Rahman ( studi Ma'anil Hadis ) - Maulana Ikhsanun Karim (Fak. Ushuluddin dan Pemikiran Islam UIN Sunan Kalijaga, 2019)
wt,1/irh,c.1